vi erbjuder

Event

Brödernas Olssons Event ger dig möjlighet att helt släppa mat och dryckesfrågan på ditt arrangemang. Jättefest eller konferens, vi löser det mesta. Vi har stor erfarenhet av allt ifrån Rally i Höljes och VM i skidbackar, till gigantpartyn på hamnfester, med massor av besökare. Men också av unika företagsfester och bröllop med mycket höga krav på allt som ingår. Både mat och servering. Vi står med egen personal, och alla tillbehör som behövs. Transport löser vi oftast i egen lastbil. Vill du ha våra kockar med på din tillställning så löser vi det också.

 

Catering

Om du söker ”vanlig” catering till företaget eller god mat till släktfesten, så har vi självklart den servicen också. Små eller stora grupper spelar ingen roll.  Låt oss bara veta vad du söker, så är vi säkra på att vi har en riktigt god lösning.

 

Mat i lag och dryckesprovning

Vi arrangerar många populära matlagningsaktiviteter, där företag eller kompisgrupper får laga utsökt mat under ledning av någon av våra kockar. Många glada skratt blandas med härlig koncentration och en och annan skål.
För den som vill testa någon av våra dryckesprovningar så ber vi dig kontakta oss för att sätta samman den bästa lösningen för just dig och dina vänner.